26 Şubat 2012 Pazar

Wolfteam - Muhteşem İkili

         Wolfteam'de kampanyalar ardı ardına geliyor. "Muhteşem İkili" başlığıyla sunduğumuz bu kampanya ile OG_Reiatsu ve OG_Jarael envanterlerine sahip olup Oyun Görevlilerimiz gibi güçlü ve efsane olabilirsiniz.



Muhteşem İkili Kampanya Detayları
* 1 Günlük Ek Malzeme Seti alana OG_Reiatsu Envanteri
* 1 Günlük Silah Seti alana OG_Jarael Envanteri hediye edilecektir.

OG_Reiatsu Envanteri
* 7 Günlük Özel Kurt Yeteneği
* 7 Günlük Lin Meiling
* 30 Günlük Lin Özel Eşya Paketi
* 7 Günlük J-89 Gold
* 7 Günlük C-95 Gold
* 30 Günlük MK-6G Bomba
* 7 Günlük En Hızlı GP+Altın


 OG_Jarael Envanteri
* 7 Günlük Özel Kurt Yeteneği
* 7 Günlük Reinhard Schneider
* 30 Günlük Reinhard Özel Eşya Paketi
* 7 Günlük ElWERCi Gold
* 7 Günlük MSD-90 Gold
* 30 Günlük Yapışkan Bomba
* 7 Günlük Güçlü Kullanıcı
 


         Kampanya detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.



24 Şubat 2012 Cuma

Wolfteam - 10 Numara Kampanya

         Wolfteam sizler için birbirinden güzel kampanyalar sunmaya devam ediyor. "10 Numara Kampanya" ile hediye yağmuruna tutulacaksınız. "10 Numara Kampanya" ile;

* 30 Günlük Şükran Paketi alana 30 Günlük Wolf Paket
* 30 Günlük Tattoo L (Tarantula DP) LT Set alana 30 Günlük Güçlü Kurt ve 30 Günlük Güçlü Kurt Yetenek Geliştirici
* 30 Günlük Tattoo Sırt (Tarantula DP) LT Set alana 30 Günlük Buz Kurt ve 30 Günlük Buz Kurt Yetenek Geliştirici
* 30 Günlük Tattoo R (Tarantula DP) LT Set alana 30 Günlük Çılgın Kurt ve 30 Günlük Çılgın Kurt Yetenek Geliştirici
* 1 Günlük Tam Paket alana 7 Günlük Krallık Seti, 7 Günlük Prestij Paketi, 30 Günlük Pedro Özel Eşya Paketi ve 30 Günlük Christopher Özel Eşya Paketi hediye edilecektir.

         Kampanya'nın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Herkese iyi alışverişler.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu 


20 Şubat 2012 Pazartesi

Nerede Wolfteam Oynamak İsterseniz?

         Wolfteam'de özel bir harita hazırlanacak olsaydı neresi olmasını isterdiniz? Bir tarihi eser mi? Yoksa bir antik kent mi? Siz istediğiniz haritayı söyleyin biz o haritayı Wolfteam'e getirelim.
         Wolfteam ekibi olarak sizlere birkaç seçenek sunuyoruz. Sizde istediğiniz özellikleri, haritaları ve benzeri unsurları bize iletebilirsiniz.
         İşte sizlere sunduğumuz harita örnekleri;

Kapalıçarşı


Priene Antik Kenti


Peri Bacaları


Safran Bolu Evleri


Efes Antik Kenti


         İstediğiniz haritaları ve yorumlarınızı buradan bizlere ulaştırabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.

17 Şubat 2012 Cuma

Wolfteam Sevginizi Gösterme Zamanı

         Merhaba arkadaşlar. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel olarak sizleri Wolfteam sevginizi gösterme fırsatı sunuyoruz. Video mu yoksa resim mi, seçimini sen yap. Sokakta, evde, okulda, iş yerinde, tribünde istediğiniz her yerde Wolfteam'e olan sevginizi ifade edebilirsiniz. Ne kadar çılgın ve sınırsız olduğunuzu bize kanıtlayın. Bu etkinlikte;

1. Seçilen Oyuncuya
* 30 Günlük Krallık Paketi
* 30 Günlük Pedro Gomes Özel Eşya Paketi
* 30 Günlük Buz Kurt Yetenek Geliştirme
* 30 Günlük Kızıl Pençe
* 30 Günlük Özel Kurt Yeteneği

2. Seçilen Oyuncuya
* 30 Günlük Kraliyet Paketi
* 30 Günlük Angela Mao Özel Eşya Paketi
* 30 Günlük Çılgın Kurt Yetenek Geliştirme
* 30 Günlük Altın Aslan Dövme Seti

3. Seçilen Oyuncuya
* 30 Günlük Prestij Paket
* 30 Günlük Christopher Smith Özel Eşya Paketi
* 30 Günlük Buz Kurt Yetenek Geliştirme

4. Seçilen Oyuncuya
* 30 Günlük Lüks Paket
* 30 Günlük Adriana Tenorio Özel Eşya Paketi

5. Seçilen Oyuncuya
* 30 Günlük Özel Versiyon Christopher Smith hediye edilecektir.

         Hediyeler bunlarla da sınırlı değil. Etkinliğe katılan herkese;

* 1 Günlük Özel Kurt Yeteneği
* 1 Adet Dövme Kutusu
* 1 Adet Şans Kutusu
* 1 Adet Karaker Kutusu
* 1 Adet Silah Çekiliş Kutusu
* 100.000 Altın hediye edilecektir.

         Etkinlik detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Sizde Wolfteam Kayıt'a tıklayıp Wolfteam'in oynamanın zevkine varın.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu


14 Şubat 2012 Salı

Drakensang Online Joygame'de

         Joygame'in yeni oyunlarından biri olan Drakensang sizleri fantastik bir dünyaya götürüyor. MMORPG tarzında olan Drakensang üye ola tıklayarak, sizlerde muhteşem 3D görsel efekt ve grafik deneyimi yaşayabilirsiniz. Drakensang sayısız macera dolu görev ve süper hikayesinin yanısıra onlarca farklı savaş alanı, zindan ve ticaret merkezi içermektedir.
         Drakensang'in en çok ilgi çeken özelliği hiç bir kurulum dosyası içermemesidir. Herhangi bir web tarayıcısı ile oyunu oynayabilirsiniz. Drakensang'i oynarken, dünyada en çok bilinen RPG oyun olan Diablo'yu oynuyormuş gibi hissedebilirsiniz. 3 farklı karakterden birini seçin, yeteneklerini geliştir ve binlerce farklı oyuncu ile birlikte nefes kesen bir maceraya adım atın.



 Hikaye

         Burası birbirinden farklı kültür ve tarihlere sahip değişik ırkların vatanı. Uzun zamandır süregelen barış ve düzen, geçmişten bu yana uyumakta olan şeytani bir gücün uyanışıyla bozulmak üzere. 

         Kötülüğü nedeniyle geçmişin karanlığına hapsedilenler, şimdi yüzyılların öfkesi ile tekrar uyanıyor ve topladıkları karanlık güç ile barış içerisindeki topraklara sonsuz dehşeti yaymak için hazırlanıyor. Her yerde dehşetin haberleri yayılırken ve karanlık barış dolu toprakların üzerini kaplarken, kahramanlar bir kez daha savaş meydanlarına çağırıldı.
         Drakensang Online oyununun nefes kesici, büyülü dünyasına adım atın ve bu güzel web tabanlı 3D MMORPG oyununda sizi bekleyen maceralara atılın.

Drakensang Dünyası

         Tehlike ve mucizelerle dolu bu mistik dünyada, çoktan unutulmuş antik yaratıklar geçmişin gölgesinden kurtulup tekrar ortaya çıkmaya başlıyorlar. Onlar insanoğlunun hakimiyeti ele geçirmesine tanık oldular, soyları tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı ve kaçmaya zorlandılar. Dünyaları paramparça oldu ve yeni bir imparatorluk doğdu. Ama zaman aslında sonsuza kadar sürmesi beklenen bu düzeni parçaladı. Karanlık bir kült güç kazandı ve insanoğlunun en eski düşmanını salıverdi: Ejderha. Öfke dolu ejderha iki bin yılı aşkın süreden sonra dünyaya savaş açıyor. Yeni bir çağ başlıyor ve burada insanoğlunun hayatta kalması için savaşacak kahramanlara ihtiyaç var.

Haritalar

Grimmagstone

Grimmagstone'a giden yol imparatorluğun kendisinden bile daha eski. İki bin yılı aşkın süre önce imparatorluk kurulurken, ilk çemberin bir büyücüsü burada toprağın derinlerine gömüldü. Burası bugün kutsal bir hac bölgesi.

Willuxshire
Kingshill'in çevresindeki bölgeye yapılan bir yolculuk yolcuları zamanın gölgesinde çoktan unutulmuş yerlere götürür. Bu bölgeye girmeye cesaret edebilenler çok şey keşfedebilirler.

Kingshill
Çok uzun zaman önce, Büyük Komutan Heredur bu tepede bir kale inşa ettirdi. Böylece ölen imparatorlukla bağlarını kopardı ve Duria'nın ilk kralı oldu.


Slifmoor
Küçük Grovery şehri bütün Duria'da çok kaliteli metali ve muhteşem demir işlemeciliğiyle ünlüydü. Etrafındaki çiftliklerde zor koşullarda çalışan insanlar yakınlardaki sıra dağın gölgesinde barış içinde yaşadılar.

Shorfolk
Küçük ada imparatorluğu Duria'nın doğu kıyısında liman şehri Shorfolk bulunur. Bir ticaret merkezi ve dünyaya açılan kapı olan bu şehir çok eski zamanlardan beri çok önemli bir ekonomik ve askeri rol oynadı.

Teganswall
Eski kale Teganswall, Duria'nın en doğusundaki dağın yukarılarında bir anıt gibi yükseliyor ve sahil bölgesi Shorfolk'u kolluyor. Ancak, Heredur'un zamanlarında dahi kaleyi koruyan Ejderha Savaşçısı sayısı çok azdı. Savaşçılar bekçi evine çekiliyor ve yılda sadece bir kez kaleye çıkıp eski ayini gerçekleştiriyorlardı.

Torstrond
Karanlık denizin ötesinde, Kuzeyliler tarafından Torstrond olarak adlandırılan, hakkında birçok şarkı ve şiir yazılan yıldırım kıyısında Jarlshofn köyü bulunmaktadır. Duria'nın kıyı şehirleri uzun süre boyunca orada yerleşik olan sakallı savaşçıların şık ejderha teknelerinden korkarak yaşamıştır, ta ki Kral Harold gençliğinde Kuzey ülkelerinin Jarl'ı ile sonsuz barışı anlaşması imzalayana kadar.

Karakterler

Çember Büyücüsü
Bu çok zeki insanlar hayatlarını tamamen büyü öğrenmeye adadılar. Büyü saldırılarını güçlendirmek için ateş, buz ve şimşek özlerini kullanmayı biliyorlar.

Ejderha Savaşçısı
Silah seçimleri ne kadar farklı olsa da, bütün Ejderha Savaşçıları bir konuda birbirine benzer. Onlar her türlü tehlikeye karşı durmaktan çekinmezler; çünkü korkusuzca mücadele etmek onların kanındadır.

Korucu
Vahşi hayattaki sert yaşam şartları, korucuları oldukları şeye dönüştürmüştür: Diğer yaratılanlar ile en az aynı değerde olduklarını her seferinde yeniden kanıtlayabilen, uyanık avcılar.

Ayrıntılar

* İsim: Drakensang Online Türkiye
* Tür: Web Browser MMORPG/ Web Tabanlı MMORPG
* Yapımcı: Bigpoint
* Yayıncı: Joygame
* Grafik: Çok iyi

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu




11 Şubat 2012 Cumartesi

Wolfteam'e Yeni Yama

         Değerli Wolfteam oyuncuları, oyunda daha keyifli zamanlar geçirmeniz için yenilikler yapmaya devam ediyoruz. Wolfteam'de yeni gelen yama ile yeni bir harita modu, yeni harita ve birçok yenilik sizlerle buluşuyor. Yeni yamada;
* Yeni oyun modu
* Yeni harita
* Yeni kurt yeteneği
* Düşman ve takım arkadaşınızı tespit etme özelliği
* Yeni başlayan oyunculara verilen ödüllerde güncelleme bulunmaktadır.

         * Yeni Oyun Modu: Hakimiyet
         Yeni yamayla birlikte gelen Hakimiyet modu, Wolfteam'de ki en eğlenceli modlardan biri olmaya aday. Kurt Avı modunda tercih edebileceğiniz seçeneklerden biri olarak sunulan bu mod da kurtlarla insanların amansız savaşına şahit olacaksınız.

         * Yeni Harita: Secter 7
          Kurt Avı/Hakimiyet moduna özel sunduğumuz haritayı buradan görebilirsiniz.
     
         * Yeni Kurt Yeteneği  
         Kurtlar artık daha da güçlü... Artık onlarla başa çıkmanız daha da zor olacak. Yeni yetenek geliştiricisi sayesinde, yerde daha hızlı koşacak, duvarlarda kurtlar ile asılı durabilecek ve yeni özel saldırısı sayesinde daha güçlü vuruşlar yapabileceksiniz. 


         * Düşman Tespit Etme Özelliği
          Diğer bir özellikte düşman ve takım arkadaşınızı ayırt edebilmeniz olacak. Bu özellik size, rakip ve takım arkadaşlarınızın kolunda yanan ışıklar sayesinde tespitlerinizin daha kolay olmasını sağlayacaktır.


         * Yeni Ödül Sistemi
         Yeni başlayan oyuncular hediyelere doyacak! İşte yeni güncelleme ile gelen hediyeler:

- 20 Öldürmede 7 günlük "FANAS PX"
- 50 Öldürmede 7 günlük "Pedro Gomes + 20.000 Altın"
- 100 Öldürmede 7 günlük "Gölge Pençesi + 30.000 Altın"
- 200 Öldürmede 7 günlük "Sırt Dövmesi (Akrep) + 50.000 Altın"
- 500 Öldürmede 7 günlük "XEM-8 OPS GL + 50.000 Altın"
- 1000 Öldürmede 7 günlük "Sırt Dövmesi(Arslan) + 100.000 Altın"
- 5000 Öldürmede 7 günlük "Zaitsev" 


          Herkese iyi eğlenceler.

8 Şubat 2012 Çarşamba

Wolfteam - 2. Dönem Başladı..

         Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü itibariyle okulların 2. dönemi başlamış bulunmakta. Wolfteam'ciler tekrardan okullarının yolunu tutmaya başladılar.
         Uzun bir süre tatil yaptıktan sonra tekrardan okula başlamanın zorluğunu bilirim. Fakat Wolfteam oyuncuları çok şanslılar. 2 hafta boyunca birbirinden güzel etkinlik ve kampanyalara katılıp tatillerinin tadını çıkarttılar. Şimdi ders zamanı. Bu sene lise ve üniversite sınavlarına girecek, geçen dönemki zayıf derslerini düzeltmeye çalışacak arkadaşlarımız var. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum.
         Benden size bir tavsiye; derslerinizi iyi çalışın ama Wolfteam oynayarak eğlenmeye de vakit ayırın. Biz Wolfteam çalışanları olarak sizler iyi zaman geçirin diye çalışmaya devam edeceğiz.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

5 Şubat 2012 Pazar

Wolfteam'e Bir Ödül Daha!

         Wolfteam ödüllere doymuyor. Level dergisi 2011 yılında "Yılın En Çok Konuşulan Oyunu" olarak Wolfteam'i seçti. Türkiye'de oyun sever kitleleri peşinden sürükleyen bir dergiden bu ödülü almak, biz Joygame ailesini bir kez daha gururlandırdı. Wolfteam, siz değerli oyuncularımız ile büyüyor ve güçleniyor, Wolfteam'in büyüklüğünü herkes görüyor. Siz değerli Wolfteam oyuncularına ve Level Dergisi'ne teşekkür ediyoruz.
         Konuyla ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu



2 Şubat 2012 Perşembe

Wolfteam'de İndirim ve Kurt Parası Bonusları

         Merhaba arkadaşlar. Wolfteam'de sömestr tatiline özel sunduğumuz İndirimler ve Kurt Parası Bonusları sona ermek üzere.
         Birçok Nakit Eşya'da olan %30 İndirim, %50'ye varan Kurt Parası Bonusları ve eşyaların 1 ve 7 günlük satın alma fırsatları bitiyor. Tüm bu fırsatlardan yararlanan oyuncularımıza indirimli aldıkları ekipmanları ile keyifli oyunlar geçirmelerini diliyoruz.
         Wolfteam'de indirim ve fırsatları takip etmeye devam edin. Herkese iyi eğlenceler.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu