30 Mart 2012 Cuma

Drakensang - Joygame'in Yeni MMORPG Oyunu

         Web Tabanlı MMORPG oyun olan Drakensang sizleri fantastik bir dünyaya götürüyor. Drakensang sizlere muhteşem 3D görsel efekt ve grafik deneyimi sunmaktadır. Oyunun hikayesi de oldukça başarılı. Birbirinden farklı haritalarda gezinip, düşmanlarımızı saf dışı bırakıp, onlardan düşen eşyalarla karakterimizi geliştirebiliriz. Siz de mmorpg fantezi oyunu drakensang online oynayarak eğlencenin doruğuna çıkabilirsiniz.

         Drakensang'in en çok ilgi çeken özelliği hiç bir kurulum dosyası içermemesidir. Herhangi bir web tarayıcısı ile oyunu oynayabilirsiniz. Drakensang oynarken, dünyada en çok bilinen RPG oyun olan Diablo'yu oynuyormuş gibi hissedebilirsiniz. 3 farklı karakterden birini seç, yeteneklerini geliştir ve binlerce farklı oyuncu ile birlikte nefes kesen bir maceraya adım at.


         Drakensang'ta 7 farklı harita bulunmaktadır. Bu haritalar hepsi sizleri birbirinden farklı bir heyecana götürüyor. Başlıca haritaları aşağıda sıralıyorum.

* Grimmagstone
* Willuxshire
* Kingshill
* Slifmoor
* Shorfolk
* Teganswall
* Torstrond




         Oyunda 3 farklı karakter bulunmaktadır. Bu 3 karakterinde özellikleri birbirlerinden farklı. Oynamayı istediğimiz karakteri seçiyoruz ve maceraya atılıyoruz.

* Çember Büyücüsü
* Ejderha Savaşçısı
* Korucu 

         Drakensang'i tanıtmaya çalıştım sizlere. Oyun hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak için resmi sitemize uğrayabilirsiniz. Aşağıda Drakensang tanıtım videosunu görebilirsiniz.



         Haydi sizde drakensang online kayıt ola tıklayın, bu eşsiz macerada yerinizi alın.


Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

25 Mart 2012 Pazar

Wolfteam - 7'den 70'e Kampanyası

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de beklediğiniz kampanya geldi. "7'den 70'e" kampanyasında sizlere 2 farklı hediye paketi hazırladık. Bu kampanya ile sizde kurtların kralı olabilirsiniz. Kesinlikle katılmanızı öneririm.

1. Paket Ayrıntıları

Günlük Ek Malzeme Seti alana,
* 7 Günlük Buz Kurt
* 7 Günlük Karanlık Pençe
* 7 Günlük Altın Aslan Dövmesi
* 7 Günlük Kurt Bakışı x1.5
* 70 Adet Enerji Paketi
* 70 Adet İlkyardım Paketi hediye edilecektir.

2. Paket Ayrıntıları

Günlük Silah Seti Alana
* 7 Günlük Gardiyan Kurt
* 7 Günlük Kızıl Pençe
* 7 Günlük Altın Ejder Dövmesi
* 7 Günlük Kurt Bakışı x1.7
* 70 Adet Enerji Paketi
* 70 Adet İlkyardım Paketi hediye edilecektir.

         Bu muhteşem kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Haydi sizde bu kampanyaya katılın, eğlencenin tadına varın.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu


21 Mart 2012 Çarşamba

Wolfteam - Yeni Yama

         MMOFPS oyunu olan Wolfteam, sizlere yenilikler sunmaya devam ediyor. Wolfteam'e gelen yeni yama ile artık çok daha fazla keyif alacaksınız. Sizlere kısaca yeni yama ile gelen değişikliklerden bahsedeceğim.

Sunucu ve Oda Kurma'da Yenilik

Bundan sonra sunucularımıza girmeden önce sunucudaki MS durumunu görebilirsiniz. Sunucunun durumuna göre istediğiniz sunucuyu tercih edebilirsiniz. Diğer bir değişiklik ise Oda Kurma seçeneklerinde yapılmıştır. Bundan sonra oyuncularımız oda kurmak istediklerinde, odaya hangi rütbeler arasında giriş yapılabileceğini belirleyebilecektir.

Silah Çekiliş Kutusu

Silah Çekiliş Kutusu'na yepyeni silahlar eklenmiştir. Bundan sonra EF-2000 LM AT, Robinson Arms XCR AT ve bunlar gibi birbirinden güzel birçok silahı Silah Çekiliş Kutusu'ndan kazanabilirsiniz.

Kurt Dükkanı

Silahların yepyeni versiyonları olan flame silahlar, Kurt Dükkanı'ndaki yerlerini almaya devam ediyor. Benim en çok kullandığım silahlardan biri olan MSD-90 Flame, bunun yanında EM-4 SPW Flame ve EMG-42 Flame'i Kurt Parası Dükkanı'nda bulabilirsiniz.

         Bu yeniliklerin yanısıra, oyuna Yeni Karakter Ekipmanları ve Dövme Kutusu'na Yeni Dövmeler eklenmiştir.


         Yeni yamayla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

18 Mart 2012 Pazar

Skyrama - Havaalanı Simülasyon Oyunu

         MMO Simülasyon oyunu Skyrama ile hava alanı yönetmenin eğlencesine varın. Web tabanlı olan Skyrama size kendi havaalanınızı işletme ve diğer oyuncularla işbirliği sağlayarak havaalanınızı geliştirme imkanı sunuyor.


         Oyuna küçük bir pist ile başlıyorsunuz. Yapılan uçuşlar, verdiğiniz hizmetlerden sonra para ve tecrübe kazanıyorsunuz. Bu kazandığımız paralarla havaalanımızı daha modern bir hale getiriyoruz ve oyundaki diğer oyuncuların ilgisini çekerek havaalanımızı büyük bir bağlantı noktası haline getiriyoruz.

         Oyunda görevler bulunmaktadır. Bu görevleri yerine getirerek ekstra tecrübe ve oyun parası kazanabiliyoruz. Görevlerimiz toplamda 3 çeşittir.
* Ana Görev
* Hikaye Görevi
* Günlük Görev

         Havaalanımıza dekoratif düzenlemeler de yapabiliyoruz. Bu dekoratif düzenlemeler müşterilerin ve diğer havaalanlarının ilgisini çekmekte oldukça etkili olabiliyorlar.

Aşağıda Skyrama tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.


         Genel olarak Skyrama sizin hoş vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Sizde skayrama kayıta tıklayıp havaalanı nasıl işletilir herkese gösterin.

İsim: Skyrama
Tür: Web Browser MMO Simülasyon
Yayıncı: Joygame

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

15 Mart 2012 Perşembe

Cengiz Han 2 - Demir Yumruk

         MMORPG oyunu olan Cengiz Han 2, online oyun sektörüne damgasını vuracak. Geçmişten günümüze gelen MMORPG oyunlarını unutun. Cengiz Han 2 fantastik konusu, size sunduğu karakter çeşitliliği ve oynanışıyla sizlere mükemmel bir oyun zevki sunmaktadır. Sizde cengiz hana üye olun, bu fantastik dünyada kendi ordunuzu kurup, krallığınızın hükmünü sürün..

         Birçok kişi tarihte büyük bir yer kaplayan Cengiz Han'ın hikayesini bilir. Oyunun hikayesi de, Cengiz Han hikayesi kadar ilgi çekicidir.

         Cengiz Han 2 çeşitlilik bakımından oldukça zengin bir oyun. Bu oyunda yapacaklarınızın sınırı yoktur. Birçok MMORPG oyunda oyuncular hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılmaktadır. Cengiz Han 2'de böyle bir durum yoktur. Oynayınca sizde bunun farkına varacaksınız.

         Bahsettiğim çeşitlilik, ırk ve karakterlerde de kendini göstermektedir. Oyunda tercih edebileceğimiz 4 farklı ırk ve 12 farklı karakter bulunmaktadır. Hepsininde kendine özel yetenekleri var. Oyunda bu kadar alternatif olması, oyunu çok daha eğlenceli hale getirmektedir.

        
         Görevler Cengiz Han 2'de önemli bir yer kaplamaktadır. Görevler; senaryo görevi, günlük görev, haftalık görev, yan görevler olmak üzere 4'e ayrılıyor. Görevleri tamamladıktan sonra altın, tecrübe, ekipmanlar vb. şeyler kazanıyoruz. Oyunun level kasma mantığı görev ağırlıklı olarak gidiyor. Görevleri yaparken Auto Walk (Hedefe Yürüme) sisteminden faydalanabiliyoruz.

         Cengiz Han 2'de kendinize meslek seçebilir ve bu meslekler sayesinde üstünüze ekipmanlar yapabilir, potlar hazırlayabilir veya ürettiğiniz ürünleri pazarda satabilirsiniz. Seçebileceğiniz meslekler arasında Türk Demirciliği, Pers Üreticiliği, Moğol Binek Eğitimi, Çin Simyagerliği, Roma Zırh Üreticiliği ve Hint Cevher Üreticiliği bulunmaktadır.

         Oyun içerisinde belirli gün ve saatlerde otomatik olarak ayarlı etkinlikler bulunmaktadır. Bu etkinliklere katılarak eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Bunun yanında altın, tecrübe puanı ve çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

         Oyunda yapabilecekleriniz bunlarla da sınırlı değil. Resmi sitemizi ziyaret ederek daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Cengiz Han 2 için hazırlanmış olan tanıtım videosunu aşağıda görebilirsiniz.


         Haydi sizde cengizhan 2 indire tıklayıp, bu fantastik dünyada kendi krallığınızı kurun. 

İsim: Cengiz Han 2 - Demir Yumruk 
Tür: MMORPG
Yayıncı: Joygame
Grafik: Çok iyi

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

10 Mart 2012 Cumartesi

Joygame - Altın Örümcek Halk Oylaması

         Türkiye'nin lider oyun firması olan Joygame ödüllerine yenisini katma yolunda hızla ilerliyor. Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde jürinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda, kategoriler bazında yüksek puanı alan web siteleri belli oldu. Bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde halk oylaması ilk kez Facebook’ta gerçekleştiriliyor. Altın Örümcek jürisinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda her kategoride finale kalan en iyi beş web sitesi www.facebook.com/altinorumcek adresi üzerinden halkoyuna sunuldu.
         Joygame olarak, Altın Örümcek Yarışması'nda Jüri aşamasını geçtik ve "Halk Oylamasına" kalmayı başardık.
         Bu aşamada siz değerli Joygame üyelerinin desteğini bekliyoruz. Oylamaya katılarak hem Joygame'i birinciliğe taşıyabilir, hem de hediye kazanma şansını yakalayabilirsiniz.
         Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Haydi herkes oy vermeye.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

8 Mart 2012 Perşembe

Rakion Online - Chaos Force

         MMO Action oyunu olan Rakion sizleri adrenalini bol, fantastik bir dünyaya götürüyor. Rakion efsanevi savaş ustalarını halen aramaya devam etmektedir. Sizde rakion üye olup, bu muhteşem oyunla bütünleşerek engin bilgilere sahip bir savaşçı olabilirsiniz.



         Rakion'un nasıl bir oyun olduğundan bahsedelim biraz. Yazıya başlarken de söylediğim gibi Rakion MMO Aksiyon tarzında bir oyundur. Rakiplerimizi farklı kombolar yaparak alt etmeye çalışıyoruz. Oyunun genel işleyişi oldukça eğlenceli. İster PVE (Yaratıklara Karşı) ister PVP (Oyuncuya Karşı) mücadele verebiliyoruz.

         PVE sisteminde sahip olduğumuz görevleri yapıyoruz. Bu görevler doğrultusunda odamızı kuruyoruz ve karşımıza gelen yaratıkları keserek görevi tamamlıyoruz. Tabiki görevler birbirinden farklı ve çeşitli. Bu görevleri tamamladıktan sonra ödüllerimizi alıyoruz. Bu ödüller karakterimizi geliştirmemizi sağlayacak ekipmanlar, tecrübe veya altın olabilir.

         PVP sisteminde ise başka oyuncular ile belirlenen bir harita ve oyun modunda mücadele ediyoruz. Diğer oyunculara karşı yaptığımız bu mücadeleler oldukça kıran kırana geçiyor. Seçtiğiniz karakterde ne kadar ustalaşmışsanız ve ekipmanlarınız ne kadar sağlamsa o kadar etkili olabiliyorsunuz.

         Birazda oyundaki karakterlerden bahsedelim. Oyunda 5 farklı karakter bulunmaktadır. Hepsininde birbirlerine göre üstünlükleri bulunmaktadır. 

Büyücü
Büyücü ile bütün elementlerin gücünden faydalanıp düşmanlarınıza çok yüksek hasarlar verebilirsiniz. Fakat 1vs1'de çok fazla etkili olamazsınız. Çünkü defansı oldukça düşüktür. Buz Saldırısı ve Hortum Saldırısı büyücü sınıfının en güçlü saldırı özelliklerindendir.

Demirci
Demirciler tam anlamıyla bir yaratık avcısıdır. Yavaş bir karakterdir ama yakın mesafede oldukça etkilidirler. Güçlü çekiç vuruşu ile karşısındaki rakiplerinin zırhlarını deler ve çok yüksek hasarlar verir.

Okçu
Uzun mesafeli saldırılarda oldukça etkilidirler. Yakın mesafede de diğer oyunlardan bildiğimizin aksine etkili olabilirler. Okçu ile savaşın arka saflarında grubunuza büyük bir destek sağlayabilirsiniz. Çoklu Ok Saldırısı ve Yerden Takla Saldırısı en etkili yetenekleridir.

Ninja
Gücü diğer karakterlere göre zayıftır ama combo sayısı en fazla olan karakterdir. Diğer karakterlere göre hızlı olmasından dolayı geliştirebileceğiniz taktikler ile düşmanlarınızın başını döndürebilirsiniz. Yıldız Saldırısı ve Katana Ustalığı bir ninjanın en ölümcül özellikleridir.

Savaşçı
Güç, hız ve defans bakımından incelenirse diğer karakterlere göre en dengeli karakterdir. Karakterinizin yakın savaş teknikleriyle ve sizin geliştireceğiniz stratejilerle büyük başarılara imza atabilirsiniz.

          Karakterlerimizi tanıdık. Şimdi de harita ve oyun modlarını ele alalım. Rakion'da 60'tan fazla harita ve 4 farklı oyun modu bulunmaktadır. Bu haritalara sahip olduğumuz seviye doğrultusunda giriş yapabiliyoruz.

Başlıca Haritalar                                                          Oyun Modları
* Tapınağın Keşfi                                                         * Ölüm Takımı
* Keyifli Kule                                                               * Tekli Savaş
* Callof Demir Madeni                                                  * Başkan Savaşı
* Yasaklı Bölge                                                           * Golem Savaşı
* Thora Labirenti
* Keyif Kalesi

         Oyunun oynanışı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki video size yardımcı olacaktır.



           Sizde rakion indire tıklayıp bu efsanevi, zorlu mücadelede yerinizi alın.

İsim: Rakion Online/ Joygame
Tür: MMO Aksiyon
Yayıncı: Joygame
Grafik: Çok iyi


Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

5 Mart 2012 Pazartesi

ZombiRock - Çılgın Deney

          MMO Action oyunu ZombiRock sizleri eğlencenin doruğuna çıkartıyor. Karakterinizi seçin, ekipmanlarınızı giyin ve zombilere karşı gösterdiğimiz bu amansız mücadelede siz de yer alın. Bu mücadele de yer almak için zombi rock kayıt ola tıklayınız.


         Oyunun hikayesinden bahsetmek istiyorum biraz. Dr. Jessie Glave, başarılı bir bilim adamının asistanı olarak görev yapmaktaydı. Araştırmaları sırasında Kor adını verdiği eşsiz bir enerji keşfetmişti. Bu enerji dünya için çok faydalı olabilecek bir enerjiydi. Kısa bir süre sonra bu enerjinin insanların yaşam süresini uzatabileceğini düşünerek deneylere başlamıştı. Herşey başlangıçta güzel gidiyordu. Fakat deney yapılan insanlarda zamanla davranış bozuklukları, bilinç kaybı gibi sorunlar gözlenmeye başlamıştı. Bu insanlar son aşamada yarı canlı, yarı ölü bir forma dönüşmüşlerdi. Yani zombi olmaya başlamışlardı.

         Araştırmalar sırasında dünya genelinde kullanılabilecek, harika bir buluş olarak görülen bu enerji artık dünya geneline yayılmış bir hastalık saçan virüs haline gelmişti ve dünya nüfusunun büyük çoğunluğu bu virüse maruz kalmıştı. Zombiler tüm dünyayı ele geçirmişti. Bu virüsün etkileyemediği insanlar ise kendi aralarında dünyayı eski haline getirmek için bir örgüt kurmaya karar verdiler ve kendilerine Kor Avcısı dediler. Bu salgından önce insanlar hangi mesleğe sahiplerse bu mesleğin kendilerine kazandırdıkları yetenekleri zombileri avlamak için kullanmaya başladılar. Durmayın! Siz de bu mücadelede Kor Avcıları'nın yanında yer alın. Dünyanın size ihtiyacı var..

         Gördüğünüz gibi hikayesi oldukça ilgi çekici. ZombiRock'ta, zombileri yok etmemiz için bizlere 5 farklı karakter sunulmuş. Tabiki bütün karakterlerin kendilerine göre özel yetenekleri, artıları ve eksileri bulunmaktadır. Bütün karakterleri deneme imkanı buldum. Birazda karakterleri tanıtalım.

Gitarist
Sahip olduğu yetenekler diğer karakterlere göre çok daha dengelidir. Özel saldırısı sayesinde gitarıyla zombileri hareket edemez kılıyor ve normal saldırısıyla üst üste ataklar yaparak zombileri saf dışı bırakabiliyoruz.



Boksör
Yumruklarıyla çok etkili saldırılar yapabilmektedir. Oyunun en hızlı karakteri olarakta görülebilir. Özel saldırısıyla rakiplerinin arkasından bir fişek gibi uçar ve öldürücü darbesini indirir. Yalnız şöyle bir durumda var. Rakibiyle karşı karşıya kaldığında yaşam puanı düşük olduğu için çok fazla etkili olamayabilir.



Forvet
Saldırı bakımından oldukça etkili bir sınıftır. Yaptığı saldırıların bazıları alan etkili olduğu için bir kaç kişiye aynı anda hasar verebilir. Yaşam puanı yüksek olduğu için diğer karakterlere göre daha geç saf dışı kalır.



Beyzbolcu
Bu karakteri bir okçu gibi düşünebilirsiniz. Yüksek yerlere çıkıp rakiplerimize uzaktan etkili saldırılar yapabiliriz. Rakibiniz size yaklaştığında ise beyzbol sopanızı ölümcül bir şekilde kullanabilirsiniz. Hızlı bir karakterdir ama yaşam puanı düşüktür.



İtfaiyeci
İtfaiye hortumunuzdaki tanzikli suyu rakiplerinizi alt etmek için kullanabilirsiniz. Etrafınız zombiler tarafından sarıldığında özel yeteneğiniz sayesinde etrafınıza set çekip, zombilerden kendinizi koruyabilirsiniz. Diğer sınıflara göre biraz daha ağır kalmaktadır.

       
         Yönetebileceğimiz karakterleri tanıdık. Gördüğünüz gibi ZombiRock karakterlerimiz eğlenceyi doruğa ulaştırmak için bu tarz oyunların karakterlerinden farklı olarak tasarlanmıştır. Biraz da haritalar ve oyun modlarından bahsedelim.

         ZombiRock'ta birbirinden eğlenceli 7 farklı harita, bu haritalara uygun olarak 5 farklı oyun modu bulunmaktadır.

Haritalar                                                                    Oyun Modları
* Loko Meydanı                                                        * Ölüm Oyunu
* Sunset Bulvarı                                                       * Kor Avı
* Dövüş Fabrikası                                                     * Zombi İstilası
* Eğlence Parkı                                                        * Herkes Tek
* Tilt Alanı                                                                * Baş Düşman Savaşı
* Çarşı Durağı
* Alev Fabrikası

         Bu yazı sonunda ZombiRock hakkında genel bir düşünceye sahip olmuşuzdur. Biraz daha yardımcı olması amacıyla aşağıda oyun içi oynanış ve karakterlerin saldırılarıyla ilgili videoyu izleyebilirsiniz.



         Haydi sizde zombi rock indirip dünyamızı zombilerden kurtarmamıza yardımcı olun.

İsim: ZombiRock Online/ Joygame
Tür: MMO Aksiyon
Yayıncı: Joygame
Grafik: Çok iyi 

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

1 Mart 2012 Perşembe

Joygame - Bedava JoyPara Fırsatı!

         Joygame sizlere bedava JoyPara kazanma imkanı sunuyor. Joygame yine yaptı yapacağını dedirtecek bir fırsat ile karşınıza çıkıyoruz. Artık JoyPara kazanmak çok daha kolay. Yapmanız gereken markaların anketlerini doldurmak, bir siteye üye olmak veya arkadaşlarınızı bir siteye davet etmek. SponsorPay ile başladığımız bu sisteme Matomy'ı da kattık. Böylece daha çok bedava JoyPara kazanma fırsatınız olacak.

         SponsorPay

         JoyPara sayfamızda, ödeme seçeneklerinden SponsorPay'i seçtikten sonra listedeki firmalardan size uygun teklifli olanı seçiyorsunuz. Bir yere üye olma, anket doldurma, ürün satın alma vs gibi o firmaların işlemlerini tamamladıktan sonra işlem karşılığı karşısında yazan JoyPara, belirtilen zaman süre içerisinde hesabınıza yükleniyor.

* SponsorPay Hesap Kategorisi
Bu kategoride tüm tekliflerinizi görebiliyorsunuz.

* SponsorPay Ücretsiz Kategorisi
Bu kategorideki firmalar sizden bir ücret talep etmezler. Sitelerine üye olmanızı ya da bir anketi doldurmanızı talep ederler. Firmaların anketlerini düzgün ve doğru bilgilerle doldurduğunuzda ya da üye olduğunuzda JoyPara'nız hesabınıza ayrıntılarda yazan süre içerisinde yüklenecektir. 

* SponsorPay Hızlı (Quick) Kategorisi
Bu kategorideki teklifler, işlemi gerçekleştirdiğiniz anda hesabınıza en hızlı sürede joypara yükleten tekliflerdir. (20 dakika, 25 dakika vs...) 

Matomy

         Joypara sayfamızda, ödeme seçeneklerinden Matomy‘ı seçtikten sonra listedeki firmalardan size uygun teklifli olanı seçiyorsunuz. Bir yere üye olma, anket doldurma, ürün satın alma vs gibi o firmaların işlemlerini tamamladıktan sonra işlem karşılığı karşısında yazan Joypara, belirtilen zaman süre içerisinde hesabınıza yükleniyor. 

* Matomy Tümü Kategorisi
Bu kategoride tüm teklifleri görebilirsiniz. 

* Matomy Bedava Kategorisi
Bu kategorideki firmalar sizden hiç bir ücret talep etmez. Sitelerine üye olmanızı ya da bir anketi doldurmanızı talep ederler. Firmaların anketlerini düzgün ve doğru bilgilerle doldurduğunuzda ya da üye olduğunuzda JoyPara'nız hesabınıza yüklenecektir. 

* Matomy Social Kategorisi
Bu kategoride anlık olarak fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

         Konuyla ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.