25 Haziran 2012 Pazartesi

Wolfteam - Klan Turnuvası'nda Son 16 Heyecanı

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de Klan Turnuvası heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Wolfteam'in bu muhteşem heyecanına ortak olmak için wolfteam kayıt ola tıklayın.

         Wolfteam 3. Sezon Klan Turnuvası'nda, lig aşaması bugün H grubunda yapılacak son mücadeleler ile sona erecektir. Şu ana kadar lig aşamasında birbirinden güzel ve heyecanlı maçlara şahit olduk. Her grupta ilk  2 sırada yer alan klanlar son 16'ya kalacaklardır. Son 16'ya kalan klanlar eliminasyon yöntemiyle bir üst tura yükselmeye çalışacaklar.

         Klan Turnuvası'nda artık sonlara doğru yaklaşıyoruz. Heyecan dorukta. Siz de Wolfteam'in heyecanını doyasıya yaşamak için wolfteam üye ola tıklayın.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

20 Haziran 2012 Çarşamba

MStar - Dansı Ateşlemeye Hazır Mısın?

         MMO Dans oyunu MStar bu yaz Joygame kalitesiyle Türkiye'ye sunuluyor. Geçen hafta içerisinde kapalı betası açılan MStar ile tüm Türkiye'yi dans etmeye davet ediyoruz. Siz de dansın ateşini MStar ile hissetmek istiyorsanız mstar kayıt ola tıklayın.



        Bu yazımda sizlere MStar'dan bahsedeceğim. Oyunu oynamaya başlamadan önce MMO ile dansın nasıl birleştirilip bir oyun haline getirilebileceğini merak ediyordum. Oyuna girdikten sonra ise bu merakımın yerini eğlence aldı.

         Oyun içerisinde binlerce kişi ile birlikte odalar kurup dans edebilirsiniz.Oyuna başlarken Acemiler sunucusunda başlamanızı öneririm. Çünkü ileri seviyeler yeni başlayan oyuncular için zorlayıcı olabilir. Oyun içerisinde 50 civarında şarkı ve bir çok oyun modu bulunmaktadır. Fakat açık beta açıldıktan sonra bu şarkıların ve oyun modlarının sayısı çok daha fazla olacaktır.

         MStar'da dans kontrolleri, yön tuşlarına ve space tuşuna odaklıdır. Ekranda beliren yönlere göre tuşlara basıyorsunuz ve dansınızın bir parçasını tamamlamış oluyorsunuz. Oyun biraz RTS (Gerçek Zamanlı Strateji) öğeleri de taşımaktadır. Bu öğe nedeniyle oyunda çok daha fazla eğlendiğimi söyleyebilirim.

         MStar, karakter yapılandırması bakımından çok iyi tasarlanmış. Karakterinize takabileceğiniz aksesuarlar ve giydirebileceğiniz giysiler oldukça çeşitli. Tüm bunlar ile oyun içerisinde bir moda tasarımcısı olabilirsiniz.

         Aslında MStar sadece dans oyunu değildir. Bir çoğumuz The Sims oyununu biliriz. Mstar'da, The Sims gibi bir ev sahibi olabilir, evinizi dekore edebilir ve başka oyuncular ile arkadaşlıklar kurarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

         Oyunun grafikleri ise oldukça kaliteli. Bir çok online oyunda göremeyeceğiniz kaliteyi MStar'da bulabilirsiniz.

        Sizlere Mstar'dan bahsetmeye çalıştım. Bence aşağıdaki videoyu da izleyerek oyun hakkında genel bir kanıya varabilirsiniz.



         Özet olarak MStar oldukça başarılı bir oyun olmuş. Belki benim dansla ne işim olur diye düşünebilirsiniz. Ben de başlangıçta böyle düşünmüştüm. Fakat oyunu oynadıktan sonra iyi ki oynamışım diyorum. Bence sizde MStar'ı denemelisiniz. 

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

13 Haziran 2012 Çarşamba

Wolfteam - Karne Sonrası Fırsatları

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de okulların kapanmasıyla birlikte düzenlediğimiz birbirinden güzel kampanyalar ve etkinliklerin sayısı artmaya başladı. Siz de Wolfteam'in eğlencesine ortak olmak istiyorsanız wolfteam indire tıklayın.

         Bildiğiniz üzere geçen cuma günü yani karnelerin alındığı gün müthiş etkinlikler düzenlemiştik. Bunlardan biri de Samsung Galaxy Tab ödüllü internet kafe etkinlikleriydi. İstanbul'da 5 farklı internet kafede düzenlediğimiz bu etkinliklerde birbirinden çekişmeli mücadeleler yaşandı. Eleme usülü yapılan etkinlikte büyük ödüllü son mücadelede her internet kafeden, mücadeleler sonunda başarılı olan 2'şer oyuncu katıldı. Yapılan bu son mücadelede kazanan takımın ilk 3 sıradaki oyuncuları hediyeleri alacaktı. Büyük maçın sonuında benim görevli olarak yer aldığım internet kafedeki 2 oyuncumuz ilk 2'ye girerek müthiş hediyelere sahip oldular. Kendilerini tebrik ediyorum ve hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını diliyorum.

         Şimdi de sizlere bugün başlayan bir kampanyadan bahsetmek istiyorum. Bir çok oyuncumuzun hatırlayacağı gibi 7'lerde Talim Var! isimli bir kampanya düzenlemiştik. Yoğun talep üzerine bu kampanyamızı tüm içeriğini aynı tutarak tekrardan sizlere sunuyoruz. Bu kampanya ile Wolfteam'de ki bir çok karakterin Özel Eşya Paketleri ve Kurt Görünüş Paketleri'ne sahip olabilirsiniz.

         7'lerde Talim Var! kampanyası hakkında ayrıntılı bilgiye Wolfteam forumundaki ilgili konudan ulaşabilirsiniz. Siz de yazın güzelliklerini Wolfteam'de yaşamak istiyorsanız wolfteam hesabı aktif ete tıklayınız.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu


7 Haziran 2012 Perşembe

Wolfteam - Fırsat Günleri Başladı!

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de karne heyecanı başladı. Bugün 2011-2012 Eğitim Yılı sona eriyor. Sene boyunca verdiğiniz emeklerin karşılığını alma vakti geldi. Wolfteam, bugüne özel sizlere çok özel fırsatlar sunuyor. Siz de yaz tatili keyfinizi Wolfteam'de yaşamak istiyorsanız wolfteam kayıt ola tıklayın.

         Bu yazımda sizlere bu fırsatlardan bahsedeceğim.

1- Nakit Dükkanı'nda karakter alımlarında 1 ve 7 günlük satın alım seçenekleri açıldı.
2- Nakit Dükkanı'nda bulunan eşyalarda 30 günlük satın alım yaptığınızda %30 KP Bonusu kazanacaksınız.

         Günün en büyük etkinliğinde ise Oyun Görevlilerimiz, internet kafelerde sizlerle buluşuyor. Bu etkinlikte muhteşem bir turnuva düzenlenecek. Turnuvada dereceye giren oyuncularımız birbirinden güzel hediyelere sahip olacak.

         Bugüne özel hazırladığımız fırsatlar ile ilgili ayrıntılı bilgiye Wolfteam forumunda ilgili konudan ulaşabilirsiniz. Wolfteam'in müthiş etkinliklerine katılmak için wolfteam üye ola tıklayınız.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

3 Haziran 2012 Pazar

Joygame - Internet Explorer 9 Eklentisi

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de fırsatlar devam ediyor. Bu yazıda sizlere Joygame sayfasına nasıl daha çabuk ulaşabileceğinizi ve nasıl hediyeler kazanabileceğinizi anlatacağım.

         Tüm dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen Internet Explorer 9 sürümünü bilgisayarınıza indirin ve Joygame sitesine giriş yapın. Adres çubuğundaki Joygame ikonunu görev çubuğunuza sürükleyin. Artık Joygame'e ve oyunlarımıza çok daha rahat bir şekilde erişebileceksiniz. Aşağıda konu ile ilgili görselleri görebilirsiniz.


         Eğer yukarıdaki anlatılanları doğru şekilde yaptıysanız, Wolfteam'den hediyeler kazanmak için son aşamaya geçmişsiniz demektir. Şimdi yapmanız gereken, görev çubuğunuzun üzerine sabitlemiş olduğunuz Joygame ikonuna tıklamak ve çıkan listede Hediye Promokodlar'a tıklamak. Karşınıza çıkan ekranda Joygame kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Giriş yaptıktan sonra ekranınızda size hediye olarak verilen Promokodu görebilirsiniz.

         Hediye promokodunuzu aldıktan sonra Joygame sitesinden Joypara yükle bölümüne girin ve hediyelerinizi alın. Tek yapmanız gereken bunlar.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu