19 Mayıs 2013 Pazar

S2'de TP'ler Ateşleniyor!

         Merhaba S2 Gençliği,

fps oyunu S2'de kampanyalar tüm hızıyla sürüyor. Oyun içerisinde sizi çok daha güçlendirecek olan bu kampanya dahilinde Nakit Dükkanı'nda bulunan karakterlerden herhangi birini 7 Günlük olarak satın alan oyuncularımız;

*1 Günlük TP Ateşleme Paketi Kazanıyor!

TP Ateşleme Paketi içeriği;
*1 Günlük %50 TP
*1 Günlük Jin
*1 Günlük Bay Deli
*1 Günlük Satır

Hem de bu kampanyada katılım sınırı yok. Her 7 Günlük karakter alımlarınızda 1 Günlük TP Ateşleme Paketi kazanabilirsiniz.

S2'de muhteşem kampanyalar devam edecek. Siz de bu kampanyalara katılmak istiyorsanız s2 downloada tıklamanız yeterli olacaktır.

S2-Son Silah Oyun Görevlisi Reiatsu

10 Mayıs 2013 Cuma

S2'de 1. Yaşımızı Kutluyoruz!

         Merhaba S2 Oyuncuları,

fps oyunu S2-Son Silah'ta koskoca 1 seneyi geride bıraktık. Bunun bize vermiş olduğu mutluluğu siz oyuncularımızla kutluyoruz. Mayıs'ın sonuna kadar her gün muhteşem etkinlikler sizleri bekliyor olacak. 

Aşağıdaki görselde etkinlik takvimimizi görebilirsiniz.


Konu ile ilgili olarak daha fazla bilgi almak için forumlarımızı takip edebilirsiniz. Siz de S2'nin muhteşem etkinliklerinde yer almak istiyorsanız s2 downloada tıklamanız yeterli olacak.

S2-Son Silah Oyun Görevlisi Reiatsu

2 Mayıs 2013 Perşembe

OGY Takımı

         Merhaba S2 Oyuncuları,

fps oyunu S2-Son Silah'ta yenilikler gelmeye devam ediyor. Bundan sonraki süreçte oyun içerisinde bizim tarafımızdan görevlendirilen OGY'ler yer alacak. OGY'lerin amacı sizlere yardımcı olmak ve sıkıntılarınızı bizlere iletmektir. Bu nedenle oyun içerisinde yaşadığınız sorunları kendilerine iletebilirsiniz. Bu sorunlarınız direkt olarak bizlere ulaşacaktır. 

OGY kadromuz aşağıdaki görselde yer almaktadır. 


Siz de S2'ye katılmak istiyorsanız s2 downloada tıklamanız yeterli.

S2-Son Silah Oyun Görevlisi Reiatsu