15 Ekim 2012 Pazartesi

Wolfteam - Muhteşem Haftasonu'nun Ardından

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de bu hafta sonu etkinlikler ve muhteşem hediyeler ile çok daha güzel geçti. Siz de bu eğlenceye ortak olmak için wolf team oynaya tıklayınız.

         Oyuncularımız bu hafta sonu daha önce hiç karşılaşmadıkları bir çok etkinlik ile karşılaştılar. Bu yazıda sizlere bu etkinliklerden bahsedeceğim. 

*Hediyen Envanterde Etkinliği

Bu etkinlik, Oyuna Giriş Etkinliği'ne benzemektedir. Belirtilen saatler arasında oyuna giriş yapan oyuncularımız, bizim tarafımızdan belirlenen hediyeleri almaya hak kazanıyor. Fakat bu hediyeler, hediye kutusuna değil direkt envantere gelmektedir. 

*Yanan Bonus Etkinliği

Evet bu etkinlik ile daha önce karşılaşmış olabilirsiniz. Fakat bu etkinlikte verilen bonus hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Bu hafta sonu Yanan Bonus Etkinliği'ndeki bonus oranı %250'ye kadar yükselmişti. Bundan sonra da bu etkinliklere hazırlıklı olmanızı öneririm.

*Kelime Avı Etkinliği

Kelime Avı Etkinliği'nde, belirtilen saatler arasında oyun içerisinde kelimeler geçmektedir. Bu kelimeleri topladığınızda oluşan cümleyi size verdiğimiz mail adresine yollamanızı istiyoruz. İlk yollayan 3 kişiye de birbirinden güzel hediyeler veriyoruz. 

         Gördüğünüz gibi bu muhteşem etkinlikler ile hediyeler dağıtmaya devam ediyoruz. Siz de Wolfteam'in heyecanına ortak olmak istiyorsanız wolf team downloada tıklayın.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder