22 Eylül 2012 Cumartesi

Wolfteam - Bu Hafta Sonu'na Özel Etkinlikler

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor. Okulların açılması ile birlikte etkinliklerin sayısı da çoğaldı. Wolfteam'in eğlencesine ortak olmak için wolf team kayıt ola tıklayınız.

         Bu yazımda sizlere, bu hafta sonunda oyuncularımıza sunduğumuz etkinliklerden ve size kazandıracaklarından bahsedeceğim. 

1- Oyun Zamanı Etkinliği

         21.09.2012 tarihinde başlayan 24.09.2012 saat 23.00'a kadar devam eden bu etkinlikte belirttiğimiz süreler kadar oyun oynayan oyuncularımız, birbirinden güzel hediyeler kazanıyor. 

60 dakika oyun oynama zamanını dolduran oyuncularımız 1 Günlük Gardiyan Kurt,
120 dakika oyun oynama zamanını dolduran oyuncularımız 1 Günlük Gardiyan Kurt Yetenek Geliştirme kazanıyor.

2- 1+1 Kampanyası

         21.09.2012 tarihinde başlayan ve 23.09.2012 saat 23.59'a kadar sürecek olan bu etkinlikte oyun içerisindeki piyango kutularından 1 adet alan bütün oyuncularımıza anında 1 adet daha kutu hediye edilecektir. Bu kampanya tek alımla geçerli değildir. Dilediğiniz kadar piyango kutusu alıp, faydalanabilirsiniz.

3- Oyuna Giriş Etkinliği

        23 Eylül saat 23.00'a kadar oyuna giriş yapan bütün oyuncularımıza kayıtsız, şartsız hediyeler verilecektir.

Yeniden Doğuş Süresi Sıfırlama (1)
Boğa Dövmesi Sağ (1)

4- Oyuna Katılım Etkinliği 

         19.09.2012 tarihinde başlayan Oyuna Katılım Etkinliği'nde, başlangıç tarihinden bugüne kadar oyuna aralıksız giriş yapmış oyuncularımız bugün Özel Kurt Yeteneği - Tutunma kazanacaklardır.

5- Oyuna Başlangıç Etkinliği

         Wolfteam'i hiç oynamamış, fakat Wolfteam'i denemek isteyen bütün oyuncuları Wolfteam'e davet ediyoruz ve Wolfteam'e başladığı için de birbirinden güzel hediyeler sunuyoruz.

Yeniden Doğuş Süresi Sıfırlama (3)
Günlük Tam Paket (3)
2. Dünya Savaşı Seti (3)

         Gördüğünüz gibi Wolfteam yine sizleri eğlenceye ve hediyeye davet ediyor. Siz de wolf team kuruluma tıklayarak bu eşsiz deneyimi yaşayabilirsiniz.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder