11 Eylül 2012 Salı

Wolfteam - OG Öldür-Koru Etkinliği

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de Eylül Ayı Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu etkinlikler arasında en çok ilgi çekeceğine inandığım etkinlik ise OG Öldür-Koru Etkinliği'dir. Wolfteam'in eğlencesine ortak olmak için wolfteam kayıt ola tıklayınız.

         Bu yazıda sizlere OG Öldür-Koru Etkinliğini açıklayacağım. Oynarken kesinlikle zevk alacağınızı düşünüyorum. Biraz taktik, biraz yeteneğe dayalı bir etkinliktir. Bu etkinlik, WT_Etkinlik isimli karakterimiz ile yapılmaktadır. OG'nin bulunduğu takımın amacı, rakip takıma karşı OG'yi korumak ve ölmesine engel olmaktır. OG'nin rakip olduğu takımın amacı ise OG'yi öldürmektir. Tabi burada şöyle bir faktör bulunmaktadır; karakterimizin yaşam puanı 50.000'dir. Bu yüzden taktik biraz daha ön plana çıkıyor. Eğer OG, oyun sonunda öldürülürse hediyeler öldüren takıma, oyun sonuna kadar savunulursa OG'nin takımına gönderilecektir.

         Gördüğünüz gibi kurallar oldukça basit. Siz de Wolfteam'in heyecanını yaşamak istiyorsanız wolfteam üye ola tıklamanız yeterli olacaktır.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

4 yorum: