3 Haziran 2012 Pazar

Joygame - Internet Explorer 9 Eklentisi

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de fırsatlar devam ediyor. Bu yazıda sizlere Joygame sayfasına nasıl daha çabuk ulaşabileceğinizi ve nasıl hediyeler kazanabileceğinizi anlatacağım.

         Tüm dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen Internet Explorer 9 sürümünü bilgisayarınıza indirin ve Joygame sitesine giriş yapın. Adres çubuğundaki Joygame ikonunu görev çubuğunuza sürükleyin. Artık Joygame'e ve oyunlarımıza çok daha rahat bir şekilde erişebileceksiniz. Aşağıda konu ile ilgili görselleri görebilirsiniz.


         Eğer yukarıdaki anlatılanları doğru şekilde yaptıysanız, Wolfteam'den hediyeler kazanmak için son aşamaya geçmişsiniz demektir. Şimdi yapmanız gereken, görev çubuğunuzun üzerine sabitlemiş olduğunuz Joygame ikonuna tıklamak ve çıkan listede Hediye Promokodlar'a tıklamak. Karşınıza çıkan ekranda Joygame kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Giriş yaptıktan sonra ekranınızda size hediye olarak verilen Promokodu görebilirsiniz.

         Hediye promokodunuzu aldıktan sonra Joygame sitesinden Joypara yükle bölümüne girin ve hediyelerinizi alın. Tek yapmanız gereken bunlar.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

         
       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder