13 Haziran 2012 Çarşamba

Wolfteam - Karne Sonrası Fırsatları

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de okulların kapanmasıyla birlikte düzenlediğimiz birbirinden güzel kampanyalar ve etkinliklerin sayısı artmaya başladı. Siz de Wolfteam'in eğlencesine ortak olmak istiyorsanız wolfteam indire tıklayın.

         Bildiğiniz üzere geçen cuma günü yani karnelerin alındığı gün müthiş etkinlikler düzenlemiştik. Bunlardan biri de Samsung Galaxy Tab ödüllü internet kafe etkinlikleriydi. İstanbul'da 5 farklı internet kafede düzenlediğimiz bu etkinliklerde birbirinden çekişmeli mücadeleler yaşandı. Eleme usülü yapılan etkinlikte büyük ödüllü son mücadelede her internet kafeden, mücadeleler sonunda başarılı olan 2'şer oyuncu katıldı. Yapılan bu son mücadelede kazanan takımın ilk 3 sıradaki oyuncuları hediyeleri alacaktı. Büyük maçın sonuında benim görevli olarak yer aldığım internet kafedeki 2 oyuncumuz ilk 2'ye girerek müthiş hediyelere sahip oldular. Kendilerini tebrik ediyorum ve hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını diliyorum.

         Şimdi de sizlere bugün başlayan bir kampanyadan bahsetmek istiyorum. Bir çok oyuncumuzun hatırlayacağı gibi 7'lerde Talim Var! isimli bir kampanya düzenlemiştik. Yoğun talep üzerine bu kampanyamızı tüm içeriğini aynı tutarak tekrardan sizlere sunuyoruz. Bu kampanya ile Wolfteam'de ki bir çok karakterin Özel Eşya Paketleri ve Kurt Görünüş Paketleri'ne sahip olabilirsiniz.

         7'lerde Talim Var! kampanyası hakkında ayrıntılı bilgiye Wolfteam forumundaki ilgili konudan ulaşabilirsiniz. Siz de yazın güzelliklerini Wolfteam'de yaşamak istiyorsanız wolfteam hesabı aktif ete tıklayınız.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder