20 Haziran 2012 Çarşamba

MStar - Dansı Ateşlemeye Hazır Mısın?

         MMO Dans oyunu MStar bu yaz Joygame kalitesiyle Türkiye'ye sunuluyor. Geçen hafta içerisinde kapalı betası açılan MStar ile tüm Türkiye'yi dans etmeye davet ediyoruz. Siz de dansın ateşini MStar ile hissetmek istiyorsanız mstar kayıt ola tıklayın.



        Bu yazımda sizlere MStar'dan bahsedeceğim. Oyunu oynamaya başlamadan önce MMO ile dansın nasıl birleştirilip bir oyun haline getirilebileceğini merak ediyordum. Oyuna girdikten sonra ise bu merakımın yerini eğlence aldı.

         Oyun içerisinde binlerce kişi ile birlikte odalar kurup dans edebilirsiniz.Oyuna başlarken Acemiler sunucusunda başlamanızı öneririm. Çünkü ileri seviyeler yeni başlayan oyuncular için zorlayıcı olabilir. Oyun içerisinde 50 civarında şarkı ve bir çok oyun modu bulunmaktadır. Fakat açık beta açıldıktan sonra bu şarkıların ve oyun modlarının sayısı çok daha fazla olacaktır.

         MStar'da dans kontrolleri, yön tuşlarına ve space tuşuna odaklıdır. Ekranda beliren yönlere göre tuşlara basıyorsunuz ve dansınızın bir parçasını tamamlamış oluyorsunuz. Oyun biraz RTS (Gerçek Zamanlı Strateji) öğeleri de taşımaktadır. Bu öğe nedeniyle oyunda çok daha fazla eğlendiğimi söyleyebilirim.

         MStar, karakter yapılandırması bakımından çok iyi tasarlanmış. Karakterinize takabileceğiniz aksesuarlar ve giydirebileceğiniz giysiler oldukça çeşitli. Tüm bunlar ile oyun içerisinde bir moda tasarımcısı olabilirsiniz.

         Aslında MStar sadece dans oyunu değildir. Bir çoğumuz The Sims oyununu biliriz. Mstar'da, The Sims gibi bir ev sahibi olabilir, evinizi dekore edebilir ve başka oyuncular ile arkadaşlıklar kurarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

         Oyunun grafikleri ise oldukça kaliteli. Bir çok online oyunda göremeyeceğiniz kaliteyi MStar'da bulabilirsiniz.

        Sizlere Mstar'dan bahsetmeye çalıştım. Bence aşağıdaki videoyu da izleyerek oyun hakkında genel bir kanıya varabilirsiniz.



         Özet olarak MStar oldukça başarılı bir oyun olmuş. Belki benim dansla ne işim olur diye düşünebilirsiniz. Ben de başlangıçta böyle düşünmüştüm. Fakat oyunu oynadıktan sonra iyi ki oynamışım diyorum. Bence sizde MStar'ı denemelisiniz. 

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder