22 Ekim 2011 Cumartesi

Kaçmaya Az Kaldı...

           Need for Speed serisinin yakın zamanda çıkacak olan devam oyunu The Run seriye farklı bir soluk getirecek gibi görünüyor. Bu oyun Need for Speed serisinin kaçıncı oyunu bilemiyoruz (yaklaşık onuncu) ama her seferinde yaptıkları yeniliklerle oyuncuların ilgilerini çekebiliyorlar.
           Bu devam oyununda grafik motoru olarak Frostbite 2 grafik motoru kullanılmış. Frostbite'a Battlefield serisinden aşinayız ve ne kadar başarılı olduğu konusunda birçoğumuz aynı fikri paylaşıyoruzdur. Yakın zamanda çıkan The Run demosunun incelemesinin yapıldığı bir oyun sitesinde grafikler için; "Araç modellemeleri ayrıntılı tasarlanmışken, çevresel detaylar da kendini belli ediyor.The Run’da araçlar hasar alıyor." denilmiştir. Bu sözlerle oyunun grafiklerinin ne kadar ilgi çekici olduğunu anlayabiliyoruz.  
           Need for Speed: The Run'da umarım Hot Pursuit 2'den bildiğimiz Quick Time Event modunu sıkça görebiliriz. Ama oyun 2-3 farklı moda dayalı gidiyorsa bu biraz can sıkıcı olabilir. Çeşitlilik her zaman iyidir.
          The Run'ı büyük bir hevesle bekliyorum. Hayal kırıklığı yaşamak istemem. Oyunun çıkış tarihi de 15 Kasım' dı en son. Umarım halen de öyledir.

OG_Reiatsu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder