1 Mart 2012 Perşembe

Joygame - Bedava JoyPara Fırsatı!

         Joygame sizlere bedava JoyPara kazanma imkanı sunuyor. Joygame yine yaptı yapacağını dedirtecek bir fırsat ile karşınıza çıkıyoruz. Artık JoyPara kazanmak çok daha kolay. Yapmanız gereken markaların anketlerini doldurmak, bir siteye üye olmak veya arkadaşlarınızı bir siteye davet etmek. SponsorPay ile başladığımız bu sisteme Matomy'ı da kattık. Böylece daha çok bedava JoyPara kazanma fırsatınız olacak.

         SponsorPay

         JoyPara sayfamızda, ödeme seçeneklerinden SponsorPay'i seçtikten sonra listedeki firmalardan size uygun teklifli olanı seçiyorsunuz. Bir yere üye olma, anket doldurma, ürün satın alma vs gibi o firmaların işlemlerini tamamladıktan sonra işlem karşılığı karşısında yazan JoyPara, belirtilen zaman süre içerisinde hesabınıza yükleniyor.

* SponsorPay Hesap Kategorisi
Bu kategoride tüm tekliflerinizi görebiliyorsunuz.

* SponsorPay Ücretsiz Kategorisi
Bu kategorideki firmalar sizden bir ücret talep etmezler. Sitelerine üye olmanızı ya da bir anketi doldurmanızı talep ederler. Firmaların anketlerini düzgün ve doğru bilgilerle doldurduğunuzda ya da üye olduğunuzda JoyPara'nız hesabınıza ayrıntılarda yazan süre içerisinde yüklenecektir. 

* SponsorPay Hızlı (Quick) Kategorisi
Bu kategorideki teklifler, işlemi gerçekleştirdiğiniz anda hesabınıza en hızlı sürede joypara yükleten tekliflerdir. (20 dakika, 25 dakika vs...) 

Matomy

         Joypara sayfamızda, ödeme seçeneklerinden Matomy‘ı seçtikten sonra listedeki firmalardan size uygun teklifli olanı seçiyorsunuz. Bir yere üye olma, anket doldurma, ürün satın alma vs gibi o firmaların işlemlerini tamamladıktan sonra işlem karşılığı karşısında yazan Joypara, belirtilen zaman süre içerisinde hesabınıza yükleniyor. 

* Matomy Tümü Kategorisi
Bu kategoride tüm teklifleri görebilirsiniz. 

* Matomy Bedava Kategorisi
Bu kategorideki firmalar sizden hiç bir ücret talep etmez. Sitelerine üye olmanızı ya da bir anketi doldurmanızı talep ederler. Firmaların anketlerini düzgün ve doğru bilgilerle doldurduğunuzda ya da üye olduğunuzda JoyPara'nız hesabınıza yüklenecektir. 

* Matomy Social Kategorisi
Bu kategoride anlık olarak fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

         Konuyla ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.

1 yorum: