30 Mart 2012 Cuma

Drakensang - Joygame'in Yeni MMORPG Oyunu

         Web Tabanlı MMORPG oyun olan Drakensang sizleri fantastik bir dünyaya götürüyor. Drakensang sizlere muhteşem 3D görsel efekt ve grafik deneyimi sunmaktadır. Oyunun hikayesi de oldukça başarılı. Birbirinden farklı haritalarda gezinip, düşmanlarımızı saf dışı bırakıp, onlardan düşen eşyalarla karakterimizi geliştirebiliriz. Siz de mmorpg fantezi oyunu drakensang online oynayarak eğlencenin doruğuna çıkabilirsiniz.

         Drakensang'in en çok ilgi çeken özelliği hiç bir kurulum dosyası içermemesidir. Herhangi bir web tarayıcısı ile oyunu oynayabilirsiniz. Drakensang oynarken, dünyada en çok bilinen RPG oyun olan Diablo'yu oynuyormuş gibi hissedebilirsiniz. 3 farklı karakterden birini seç, yeteneklerini geliştir ve binlerce farklı oyuncu ile birlikte nefes kesen bir maceraya adım at.


         Drakensang'ta 7 farklı harita bulunmaktadır. Bu haritalar hepsi sizleri birbirinden farklı bir heyecana götürüyor. Başlıca haritaları aşağıda sıralıyorum.

* Grimmagstone
* Willuxshire
* Kingshill
* Slifmoor
* Shorfolk
* Teganswall
* Torstrond




         Oyunda 3 farklı karakter bulunmaktadır. Bu 3 karakterinde özellikleri birbirlerinden farklı. Oynamayı istediğimiz karakteri seçiyoruz ve maceraya atılıyoruz.

* Çember Büyücüsü
* Ejderha Savaşçısı
* Korucu 

         Drakensang'i tanıtmaya çalıştım sizlere. Oyun hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak için resmi sitemize uğrayabilirsiniz. Aşağıda Drakensang tanıtım videosunu görebilirsiniz.



         Haydi sizde drakensang online kayıt ola tıklayın, bu eşsiz macerada yerinizi alın.


Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder