15 Mart 2012 Perşembe

Cengiz Han 2 - Demir Yumruk

         MMORPG oyunu olan Cengiz Han 2, online oyun sektörüne damgasını vuracak. Geçmişten günümüze gelen MMORPG oyunlarını unutun. Cengiz Han 2 fantastik konusu, size sunduğu karakter çeşitliliği ve oynanışıyla sizlere mükemmel bir oyun zevki sunmaktadır. Sizde cengiz hana üye olun, bu fantastik dünyada kendi ordunuzu kurup, krallığınızın hükmünü sürün..

         Birçok kişi tarihte büyük bir yer kaplayan Cengiz Han'ın hikayesini bilir. Oyunun hikayesi de, Cengiz Han hikayesi kadar ilgi çekicidir.

         Cengiz Han 2 çeşitlilik bakımından oldukça zengin bir oyun. Bu oyunda yapacaklarınızın sınırı yoktur. Birçok MMORPG oyunda oyuncular hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılmaktadır. Cengiz Han 2'de böyle bir durum yoktur. Oynayınca sizde bunun farkına varacaksınız.

         Bahsettiğim çeşitlilik, ırk ve karakterlerde de kendini göstermektedir. Oyunda tercih edebileceğimiz 4 farklı ırk ve 12 farklı karakter bulunmaktadır. Hepsininde kendine özel yetenekleri var. Oyunda bu kadar alternatif olması, oyunu çok daha eğlenceli hale getirmektedir.

        
         Görevler Cengiz Han 2'de önemli bir yer kaplamaktadır. Görevler; senaryo görevi, günlük görev, haftalık görev, yan görevler olmak üzere 4'e ayrılıyor. Görevleri tamamladıktan sonra altın, tecrübe, ekipmanlar vb. şeyler kazanıyoruz. Oyunun level kasma mantığı görev ağırlıklı olarak gidiyor. Görevleri yaparken Auto Walk (Hedefe Yürüme) sisteminden faydalanabiliyoruz.

         Cengiz Han 2'de kendinize meslek seçebilir ve bu meslekler sayesinde üstünüze ekipmanlar yapabilir, potlar hazırlayabilir veya ürettiğiniz ürünleri pazarda satabilirsiniz. Seçebileceğiniz meslekler arasında Türk Demirciliği, Pers Üreticiliği, Moğol Binek Eğitimi, Çin Simyagerliği, Roma Zırh Üreticiliği ve Hint Cevher Üreticiliği bulunmaktadır.

         Oyun içerisinde belirli gün ve saatlerde otomatik olarak ayarlı etkinlikler bulunmaktadır. Bu etkinliklere katılarak eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Bunun yanında altın, tecrübe puanı ve çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

         Oyunda yapabilecekleriniz bunlarla da sınırlı değil. Resmi sitemizi ziyaret ederek daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Cengiz Han 2 için hazırlanmış olan tanıtım videosunu aşağıda görebilirsiniz.


         Haydi sizde cengizhan 2 indire tıklayıp, bu fantastik dünyada kendi krallığınızı kurun. 

İsim: Cengiz Han 2 - Demir Yumruk 
Tür: MMORPG
Yayıncı: Joygame
Grafik: Çok iyi

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder