8 Mart 2012 Perşembe

Rakion Online - Chaos Force

         MMO Action oyunu olan Rakion sizleri adrenalini bol, fantastik bir dünyaya götürüyor. Rakion efsanevi savaş ustalarını halen aramaya devam etmektedir. Sizde rakion üye olup, bu muhteşem oyunla bütünleşerek engin bilgilere sahip bir savaşçı olabilirsiniz.



         Rakion'un nasıl bir oyun olduğundan bahsedelim biraz. Yazıya başlarken de söylediğim gibi Rakion MMO Aksiyon tarzında bir oyundur. Rakiplerimizi farklı kombolar yaparak alt etmeye çalışıyoruz. Oyunun genel işleyişi oldukça eğlenceli. İster PVE (Yaratıklara Karşı) ister PVP (Oyuncuya Karşı) mücadele verebiliyoruz.

         PVE sisteminde sahip olduğumuz görevleri yapıyoruz. Bu görevler doğrultusunda odamızı kuruyoruz ve karşımıza gelen yaratıkları keserek görevi tamamlıyoruz. Tabiki görevler birbirinden farklı ve çeşitli. Bu görevleri tamamladıktan sonra ödüllerimizi alıyoruz. Bu ödüller karakterimizi geliştirmemizi sağlayacak ekipmanlar, tecrübe veya altın olabilir.

         PVP sisteminde ise başka oyuncular ile belirlenen bir harita ve oyun modunda mücadele ediyoruz. Diğer oyunculara karşı yaptığımız bu mücadeleler oldukça kıran kırana geçiyor. Seçtiğiniz karakterde ne kadar ustalaşmışsanız ve ekipmanlarınız ne kadar sağlamsa o kadar etkili olabiliyorsunuz.

         Birazda oyundaki karakterlerden bahsedelim. Oyunda 5 farklı karakter bulunmaktadır. Hepsininde birbirlerine göre üstünlükleri bulunmaktadır. 

Büyücü
Büyücü ile bütün elementlerin gücünden faydalanıp düşmanlarınıza çok yüksek hasarlar verebilirsiniz. Fakat 1vs1'de çok fazla etkili olamazsınız. Çünkü defansı oldukça düşüktür. Buz Saldırısı ve Hortum Saldırısı büyücü sınıfının en güçlü saldırı özelliklerindendir.

Demirci
Demirciler tam anlamıyla bir yaratık avcısıdır. Yavaş bir karakterdir ama yakın mesafede oldukça etkilidirler. Güçlü çekiç vuruşu ile karşısındaki rakiplerinin zırhlarını deler ve çok yüksek hasarlar verir.

Okçu
Uzun mesafeli saldırılarda oldukça etkilidirler. Yakın mesafede de diğer oyunlardan bildiğimizin aksine etkili olabilirler. Okçu ile savaşın arka saflarında grubunuza büyük bir destek sağlayabilirsiniz. Çoklu Ok Saldırısı ve Yerden Takla Saldırısı en etkili yetenekleridir.

Ninja
Gücü diğer karakterlere göre zayıftır ama combo sayısı en fazla olan karakterdir. Diğer karakterlere göre hızlı olmasından dolayı geliştirebileceğiniz taktikler ile düşmanlarınızın başını döndürebilirsiniz. Yıldız Saldırısı ve Katana Ustalığı bir ninjanın en ölümcül özellikleridir.

Savaşçı
Güç, hız ve defans bakımından incelenirse diğer karakterlere göre en dengeli karakterdir. Karakterinizin yakın savaş teknikleriyle ve sizin geliştireceğiniz stratejilerle büyük başarılara imza atabilirsiniz.

          Karakterlerimizi tanıdık. Şimdi de harita ve oyun modlarını ele alalım. Rakion'da 60'tan fazla harita ve 4 farklı oyun modu bulunmaktadır. Bu haritalara sahip olduğumuz seviye doğrultusunda giriş yapabiliyoruz.

Başlıca Haritalar                                                          Oyun Modları
* Tapınağın Keşfi                                                         * Ölüm Takımı
* Keyifli Kule                                                               * Tekli Savaş
* Callof Demir Madeni                                                  * Başkan Savaşı
* Yasaklı Bölge                                                           * Golem Savaşı
* Thora Labirenti
* Keyif Kalesi

         Oyunun oynanışı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki video size yardımcı olacaktır.



           Sizde rakion indire tıklayıp bu efsanevi, zorlu mücadelede yerinizi alın.

İsim: Rakion Online/ Joygame
Tür: MMO Aksiyon
Yayıncı: Joygame
Grafik: Çok iyi


Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder