23 Nisan 2012 Pazartesi

Wolfteam - 23 Nisan Kutlaması

         Wolfteam ailesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı muhteşem etkinlikler ve kampanyalar ile kutluyoruz. Siz de Wolfteam'in karşı konulamaz heyecanını, etkinlikler ve kampanyalar ile doruğa çıkarmak istiyorsanız Wolfteam kayıt ola tıklayıp hesabınızı alın.

         23 Nisan coşkusunu Wolfteam'de yaşamanız için sizlere birbirinden güzel etkinlikler ve kampanyalar hazırladık. Şimdi bunlardan bahsedeceğim.

Oyuna Giriş Etkinliği

Bugüne özel hazırladığımız etkinliklerden biri olan Oyuna Giriş Etkinliği'nde, 13.00 ile 21.00 saatleri arasında oyuna giriş yapan oyuncularımız birbirinden güzel hediyelere sahip oluyor. Tek yapmanız gereken belirtilen saatlerde oyuna giriş yapmaktır.



23 Şanslı Oyuncuya Özel Versiyon Karakter

23 Nisan tarihinde Wolfteam'de alışveriş yapan oyuncularımız arasından seçeceğimiz 23 şanslı kişi tam 60 Günlük Özel Versiyon Karakterler'den birisine sahip olacak. Bu etkinliğe katılmak için yapmanız gereken tek şey alışveriş yapmaktır.

23 Nisan Kampanyası

İki farklı kampanyayı birleştirerek sizlere sunduğumuz 23 Nisan Kampanyası'nda muhteşem hediyelere sahip olacaksınız.

İlk kampanyamızda 30 Günlük Şükran Paketi alan oyuncularımıza 30 Günlük MSD-90 GL, ELWRCi M6A2 PX ve birbirinden güzel eşyalar hediye edilecektir.

İkinci kampanyamızda ise 7 Günlük Tam Paket alan oyuncularımıza 7 Günlük ETSR-1 Flame, Özel Kurt Yeteneği, Lin Meiling ve birbirinden güzel eşyalar hediye edilecektir.

Kampanya'ya katılmanız halinde sizlere gönderilecek olan hediyelerin tam listesini Facebook/Wolfteam sayfamızı takip ederek veya Wolfteam Forumda ilgili konuya girerek öğrenebilirsiniz.


Gün Boyunca Mod Etkinlikleri

Oyun Görevlilerimiz gün boyunca Wolfteam'deki bütün oyun modlarında, modlara özel hediyeli etkinlikler düzenleyecektir. Siz de bu etkinliklere katılıp birbirinden güzel hediyelere sahip olabilirsiniz. 

         Gördüğünüz gibi Wolfteam 23 Nisan'a hazır. Peki siz hazır mısınız? Siz de wolfteam indire tıklayıp bu müthiş eğlenceye katılın.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder