26 Nisan 2012 Perşembe

Pirate Storm - Yepyeni Bir Macera

         Web Tabanlı MMORPG oyun olan Pirate Storm sizleri uçsuz bucaksız denizlerde, birbirinden keyifli maceralara götürüyor. Azgın sularda yaşayacağınız bu maceralarda gözü kara korsanlar ve deniz yaratıkları sizleri bekliyor. Siz de Pirate Storm üye ola tıklayın, binlerce oyuncuya karşı en iyi korsanın kim olduğunu gösterin!


         Pirate Storm grafiksel özellikleri bakımından çok iyi bir oyun. Bir çok Web Browser oyunun veremediği grafiksel kaliteyi Pirate Storm sizlere veriyor.

         Pirate Storm da seviyenizi geliştirdikçe karşılaşacağınız korsan gemileri ve deniz yaratıklarının seviyesi daha da yükseliyor. Bunları yok ederek kazandığınız altınlar ile gemimizi geliştirebiliyoruz ve yeni gemiler alabiliyoruz. Oyundaki dükkandan alabileceğimiz yeni yelkenler ile gemimizin hızını arttırabilir, top ve mızraklar ile saldırı gücümüzü geliştirebiliriz. Yüksek seviyelerde bu ekipmanlar biraz daha önemli hale geliyor.

         Oyunda tecrübe sistemi bulunmakta. Karşılaştığımız gemiler ve deniz yaratıklarını öldürdükten sonra belirli bir tecrübe puanı kazanıyoruz. Bu tecrübeler ile seviyemiz yükseliyor. Bu şekilde alabileceğimiz ekipmanlar daha kaliteli oluyor.

         Oyunun arayüzü bence çok iyi olmuş. Hiç bir şekilde sizleri sıkmayacak, yormayacak şekilde tasarlandı. Oyuna giriş yaptığınızda sizleri öğretici karşılıyor. Bu öğretici ile neyin nerede olduğunu rahatça bulabilir ve oyun içerisinde kullanabilirsiniz.

          Sizlere Pirate Storm'u anlatmaya çalıştım. Oyun hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak için resmi sitemize giriş yapabilirsiniz. Aşağıda Pirate Storm tanıtım videomuzu görebilirsiniz.


         Haydi siz de Pirate Storm dünyasına gelin, bu serüvenin tadını çıkarın.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder