19 Nisan 2012 Perşembe

Wolfteam - Yeni Yama Bilgileri

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de yenilikler gelmeye devam ediyor. 18.04.2012 tarihinde gelen yamada oyunu daha eğlenceli hale getirecek değişiklikler oldu, yepyeni bir oyun modu ve harita eklendi. Siz de Wolfteam'in karşı konulamaz heyecanına katılmak için wolfteam üye ola tıklayın. Şimdi sizlere yeni yama hakkında bilgiler vereceğim.

Yepyeni Bir Oyun Modu: Bayrak Kapma

         Bayrak Kapma Modu'nda muhteşem bir takım oyunuyla büyük başarılar elde edebilirsiniz. Bu modda her iki takımında kendi bölgesinde bayraklar bulunmaktadır. Burada takımların amacı, karşı takımın bölgesine gidip bayrağı almak ve kendi bölgesine götürmektir. Oyuncular bölgelerindeki bayrakları korumak için büyük mücadeleler verecektir. Bu mücadele sonunda en çok bayrak taşıyan takım oyunu kazanacaktır.

Yeni Oyun Modu'na Özel Yeni Harita: Kale

         Bayrak Kapma Modu ile gelen Kale haritası, bu modu sizler için çok daha çekici hale getirecek şekilde tasarlandı. Kale haritasının resimlerini aşağıda bulabilirsiniz.




Oyun İçerisinde Yapılan Değişiklikler

* Sizler için SZ-550 SL'dan sonra C-95 SL'da altınla satışı sunuldu.
* Siz istediniz biz yaptık! Giriş haritası tekrardan Kurt Avı Moduna eklendi.
* Depo 2 ve Kum Fırtınası haritaları S2 Moduna eklendi.
* Kurt Avı Modu'nda insan yeteneğinin seviyesi geliştirildi.

         Siz de Wolfteam heyecanını doyasıya yaşamak için Epine tıklayarak nakit yükleyip, en iyi ekipmanlarla kurtların efendisi olun.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder