14 Nisan 2012 Cumartesi

Wolfteam - Klan Turnuvası Genel Kuralları

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de Klan Turnuvası heyecanının başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Birbirinden çekişmeli maçlar ve muhteşem hediyeler sizleri bekliyor. Siz de klan turnuvası kayıt ola tıklayın, büyük mücadele de klanınızla birlikte yer alın.

         Sizlere önceki Klan Turnuvası ile ilgili yazımda işleyiş hakkında genel bir anlatım yaptım. Şimdi turnuvada ki başlıca kurallardan bahsedeceğim biraz.

* Turnuvaya katılan oyuncularımız en az 16 yaşında olmalıdır.
* Turnuva'ya dahil olan 18 yaşından küçük oyuncularımız, turnuva hediyeleri üzerinde hak sahibi olamayacaktır. Ancak aile aracılığıyla hediyelerini alabilirler.
* Mücadeleler sırasında herhangi bir oyuncu uygunsuz konuşmalarda bulunursa, o oyuncunun klanı uyarı alır. Maç içerisinde bu durum aynı takım tarafından 2. kez tekrarlanırsa maç iptal olur ve rakip takım mücadeleyi kazanır.
* Klan ismi ve klanın başkanı, turnuva boyunca değiştirilemeyecektir.
* Maçların belirtilen saatte başlaması gerekmektedir. Eğer iki klandan biri belirtilen saatte odada bulunmazsa 10 dakika boyunca klanların gelmeleri beklenir. Eğer klanlar mücadeleye katılmazsa mağlup olarak görüleceklerdir.
* Klan maçlarının duyuruları oyun içerisinden yapılacaktır.
* Turnuvaya kayıt yaptıran kişiler başka bir klan ile tekrar başvuru yapamazlar. Böyle bir durumla karşılaşılırsa her iki klanın da başvurusu iptal edilir.
* Turnuva sonunda başarılı olup hediye almaya hak kazanan oyuncular bilgilerini 7 gün içerisinde güncellemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde hediyelerden mahrum kalacaklardır.

         Klan Turnuvası'nın başlıca kurallarını belirttim. Kurallarla ilgili ayrıntılı bilgi almak için klan turnuvası sitesini ziyaret edebilirsiniz. Turnuvaya katılacak bütün klanlara başarılar dilerim.



Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder