1 Mayıs 2012 Salı

Wolfteam - Eşya Dönüştürme Sistemi

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de son yama ile gelen Eşya Dönüştürme Sistemi ile muhteşem hediyeler kazanabilirsiniz. Eğer risk almayı seviyorsanız, azla yetinmek size göre değil ise bu sistem ilginizi çekecektir. Siz de bu heyecana ortak olmak için Wolfteam kayıt ola tıklayıp üyeliğinizi alın.

         Eşya Dönüştürme Sistemi'ne nasıl giriş yapacağınızı anlatayım. Oyun içerisinde Nakit Dükkanı'na giriş yaptığınızda K. Eşya ile Özel bölümünün üstünde bir sekme göreceksiniz. Burası Eşya Dönüştürme Sistemi'nin sekmesidir. Buraya tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

         Eşya Dönüştürme Sistemi'nin işleyişinden bahsedeyim biraz. Bu sistemi kullanmaya başlamak için hesabınızda 888 Nakit bulunması gerekiyor. Eşya Dönüştürme Sistemi'nde 5 aşama bulunmaktadır. Her aşamada birbirinden güzel eşyalar yer alıyor. Başlat butonuna bastığınızda 1. aşamadan başlıyorsunuz. Eğer başarılı olursanız resimlerini gördüğünüz hediyelerden birini almaya hak kazanıyorsunuz. Bundan sonraki aşamada devam etmek ya da hediyeyi alıp bırakmak size kalmış durumda. Eğer devam ederseniz 2. aşamaya geçiyorsunuz ve daha güzel hediyeler kazanma fırsatınız bulunuyor. Şunu da unutmamanız gerekir. Her aşamada başarısız olma ihtimaliniz bulunuyor. Başarısız olursanız bir teselli hediyesiyle Eşya Dönüştürme Sistemi'nden ayrılabiliyorsunuz.

          Gördüğünüz gibi oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir sistem. Siz de Wolfteam'de yer almak istiyorsanız Wolfteam indire tıklayarak oyuna giriş yapabilirsiniz.



Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu
        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder