5 Mayıs 2012 Cumartesi

S2 - Son Silah

         MMOFPS oyunu S2 - Son Silah sizlere muhteşem FPS deneyimi yaşama fırsatı sunuyor. Yaz aylarında Joygame tarafından sizlere sunulacak olan S2 - Son Silah'ı tamamen türkçeleştirilmiş haliyle oynayabileceksiniz. Şimdi karar zamanı! İyi tarafta mı olacaksın, Kötü tarafta mı? Tercihini yap ve oyuna başla. Sokakların hakimi benim diyorsanız s2 üye ola tıklayıp, hesabınızı aktif edebilirsiniz.



         S2 - Son Silah oyun modları ve haritaları bakımından oldukça zengin. Haritalar güzel tasarlanmış. Oyun modları ise bildiğimiz FPS oyunlarının modlarından daha farklı görünüyor. Takımınızla birlikte oynadığınız moda göre geliştireceğiniz stratejiler oyunu çok daha eğlenceli hale getirecektir. Çünkü modlar takım oyunu üzerine tasarlanmıştır.

         Oyunun arayüzü ve grafikleri çok iyi. Oyun içerisinde gezinirken sizleri yoracağını düşünmüyorum. Müzik ve seslendirme de oldukça başarılı. S2 - Son Silah, gerek karakter sesleri gerekse silah sesleri ve genel müziği ile sizlere gerçek dünyada bir mücadeleye girmişsiniz izlenimi verebiliyor. FPS oyunlarında olması gereken ve birçoğunda da olmayan bir unsur bu.

         Oyun daha beta aşamasında olmasına rağmen silah ve ekipman çeşitliliği bakımından oyuncuların beklediği çeşitliliği sağlayabiliyor. Silahlarınızı dükkandan aldığınızda silah üzerine geliştirmeler yapabiliyorsunuz. Geliştirmelerin yanında silahınızın üstüne desen verebiliyorsunuz. Burada silahın tasarımı sizin zevkinize kalmış.

         S2 - Son Silah ile ilgili anlattıklarımdan az çok oyunun nasıl olduğunu anlamışsınızdır. Aşağıda oyun için hazırlamış olduğumuz tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.


         Her Şehrin Kuralları Vardır. Dostum! Bu kurallara uymak ya da çiğnemek sizin elinizde. Siz de s2 kayıt ola tıklayın, sokakların efendisi olun.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder