8 Mayıs 2012 Salı

Wolfteam - Yepyeni 4. Nesil Karakterler

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de yapılan yamada oyuna 4. nesil karakterler geldi. Bu muhteşem karakterler ile Wolfteam'in eğlencesini çok daha fazla yaşayabileceksiniz. Bu eğlenceye ortak olmak isterseniz Wolfteam üye ola tıklayıp, ücretsiz olarak oyuna giriş yapabilirsiniz.

         Wolfteam'de gelen 4. nesil karakterlerden bahsedeceğim sizlere. İki tanesi kırmızı takım, iki tanesi mavi takım olarak gelen bu 4 yeni karakterin sizler tarafından fazlasıyla ilgi çekebileceğini düşünüyorum. Karakterler görsel olarak oldukça güzel tasarlanmış. Bu dört karakterinde kurtları oldukça güçlü. Oyun içerisinde yapacağınız alışverişler ile karakterinizi ölümsüz hale getirebilir ve rakiplerinizi rahatlıkla alt edebilirsiniz.



         4 . nesil karakterlerin görsellerini yukarıda görebilirsiniz. Wolfteam Nakit Dükkanı'na girip 12.000 nakit karşılığında bu muhteşem karakterlerden birine sahip olabilirsiniz.

         Wolfteam'de yenilikler gelmeye devam edecek. Wolfteam ile ilgili haberleri Facebook/Wolfteam sayfamızdan ve sitemizden takip edebilirsiniz. Wolfteam'in heyecanına katılmak için Wolfteam indire tıklayıp oyuna başlayın.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder