18 Mayıs 2012 Cuma

Wolfteam - 3. Sezon Klan Turnuvası Başlıyor!

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de Klan Turnuvası heyecanı bugün itibariyle başlıyor. Klanlar, envanterlerini düzenlediler ve tam anlamıyla bu büyük mücadeleye hazırlar. Siz de Wolfteam'in eğlencesini yaşamak için wolfteam kayıt ola tıklayın.

         Sizlere 3. Wolfteam Klan Turnuvası'nın sistemi hakkında bilgiler vermek istiyorum. Turnuva, 128 klanın katılımı ile gerçekleşecektir. Bu 128 klan birbirleri ile eşleştirildi ve 8 günde, her gün 8 maç yapılacak şekilde fikstür hazırlandı. Tek maç üzerinden yapılacak olan ilk eleme turunda galip gelen 64 klan, ikinci eleme turuna katılmaya hak kazanacaktır.

         İkinci eleme turunda da, eliminasyon sistemi olacaktır. Klanların kendi aralarında yapacağı maçlarda 2 kez galip gelen takım son 32 takım arasına girme hakkı kazanacaktır. Son 32 takım belirlendikten sonra turnuvanın lig aşamasına geçilecektir. Bu ligde 8 grup ve her grupta 4 takım olacaktır. Her klan kendi grubunda toplam 3 maç yapacaktır. Gruplarda en çok puanı toplayıp ilk 2 sıraya yerleşen klanlar bir üst tura çıkacaktır.

         Grup maçları bittikten sonra tekrar eliminasyon sistemine dönülecek ve grup sıralamalarına göre klanlar birbirleriyle eşleşeceklerdir. Bu maçlara göre sırasıyla Çeyrek Final, sonrasında Yarı Final ve Final maçları yapılacaktır.

         Gördüğünüz gibi oldukça güzel bir turnuva sizleri bekliyor. Çok heyecanlı ve çekişmeli maçlar izleyeceğimize inanıyorum. Wolfteam'in karşı konulamaz heyecanına ortak olmak isterseniz wolfteam üye ola tıklayabilirsiniz. Klan Turnuvası'na katılan bütün klanlara başarılar diliyorum.



Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

1 yorum:

  1. Aga klan turnuvasına kayıt olamıyorum ndn acil msj atarmısın

    YanıtlaSil