25 Mayıs 2012 Cuma

Wolfteam - Büyük Oyunun Kuralları Değişti!

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de sizlere daha önce açıkladığım "Büyük Oyun Başladı!" isimli etkinliğimizde kurallar yenilendi. Bu yeni haliyle sizlere çok daha basit bir şekilde, çok daha güzel hediyeler kazanma fırsatı sunuyoruz. Wolfteam için düzenlediğimiz birbirinden güzel etkinliklere katılmak için wolfteam üye ola tıklamanız yeterli.

         Etkinliğimizin önceki kurallarında, Eşya Dönüştürme Sistemi'nde 5. aşamaya gelip 90 günlük Reinhard Schneider karakteri çıkartan oyuncularımıza, hazırladığımız özel 365 günlük muhteşem hediyelerin bulunduğu bir paket verileceğini söylemiştik. Etkinliğimizin şimdiki halinde ise 5 raunda göre hedefler belirledik. Her raunda göre hedefi tutturan oyuncularımıza birbirinden güzel hediyeler verilecektir.

         Bir örnekle açıklamak çok daha iyi olacaktır. Dördüncü raundun hedefi Lacivert Anka Kuşu Sırt Dövmesi. Eğer oyuncumuz, Eşya Dönüştürme Sistemi'nin 4. raundunda Lacivert Anka Kuşu Sırt Dövmesi'ni çıkartıp, bize bunun videosunu gönderdiğinde 30 günlük muhteşem hediyelere sahip olacak.

         Etkinlik, yeni kurallarla çok daha eğlenceli bir hale geldi. Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgiye Wolfteam forumundan ulaşabilirsiniz. Siz de Wolfteam'in muhteşem heyecanına katılmak isterseniz wolfteam indire tıklayıp, kurulumu gerçekleştirin.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder