14 Mayıs 2012 Pazartesi

Wolfteam - Biz Cezayı Sözde Kesmeyiz!

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de muhteşem bir etkinlik daha sizlere sunuldu. Heyecanla beklediğiniz Wolfteam Klan Turnuvası için hazırladığımız bu etkinlikte sizlerden bu heyecanı anlatmanızı istiyoruz. Siz de Wolfteam'in muhteşem etkinliklerinde yer almak istiyorsanız wolfteam kayıt ola tıklayıp, üyeliğinizi alın.

         "Biz Cezayı Sözde Kesmeyiz" etkinliğimizde sizlerden Wolfteam Klan Turnuvası'nı beklerken yaşadığınız heyecanı Rap yaparak anlatmanızı istiyoruz. Bu heyecanınızı söz yazıp, besteleyip ve videosunu çekerek bizlere yollayabilirsiniz. Etkinliğimize katılarak hem şarkınızı tüm Wolfteam oyuncularına dinletebilme imkanı hem de Wolfteam'de birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayın.

         Etkinliğe katılan oyuncularımız arasından sıralamaya giren en iyi 3 Rap'e muhteşem hediyeler verilecektir. Ayrıca etkinliğe katılan ve dereceye giremeyen oyuncularımızda hediyeler almaya hak kazanacaklardır.

         11 Mayıs 2012'de başlayan "Biz Cezayı Sözde Kesmeyiz" Rap etkinliğimiz 11 Haziran 2012'de sona erecektir. "şifre: yardım" Etkinlik için hazırlamış olduğunuz videoları Youtube portalı üzerinden yükleyerek bizlere yollamanız gerekmektedir.

         Etkinlikte verilecek hediyeleri ve etkinlik hakkında merak ettiğiniz her şeyi Wolfteam Forumu'nda ilgili konudan öğrenebilirsiniz. Haydi siz de Wolfteam'in muhteşem heyecanına katılın. Tek yapmanız gereken wolfteam üye ola tıklayıp, hesabınızı aktif etmektir.


Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

1 yorum: