10 Mayıs 2012 Perşembe

Wolfteam - Büyük Oyun Başladı!

         MMOFPS oyunu Wolfteam'de büyük oyun başladı. Risk almayı seviyorsan, Wolfteam'de hediyeye doymak istiyorsan bu oyun tam sana göre. Siz de Wolfteam'in büyük heyecanına katılmak için Wolfteam indire tıklayın.

         Sizlere daha önceki yazılarımda Wolfteam'e yeni eklenen Eşya Dönüştürme Sistemi'nden bahsetmiştim. Bu büyük oyunda kazanan olmak için Eşya Dönüştürme Sistemi'nde 5. raunda gelip 90 Günlük Reinhard Schneider çıkarmanız gerekiyor. Bu oyunda kazanabilir veya kaybedebilirsiniz. Burada risk almanız çok önemli. Fakat risk alıp kazanırsanız sizleri tam 365 günlük birbirinden güzel hediyeler ile bekliyor.

         Sizlere hediyelerin içeriğinden bahsetmek istiyorum.

* Reinhard Schneider
* Reinhard Schneider Özel Eşya Paketi 
* Hamadah bin Shabah
* Hamadah bin Shabah Özel Eşya Paketi
* MSD-90 PX
* Ejder Dövmesi Altın Set
* HKE-417 MC 

         Bu gördüğünüz eşyalar sizin için hazırladığımız özel paketteki eşyalardan sadece bir kaçı. Bunlar ve bunlar gibi çok daha fazla hediyeyi tam 365 gün boyunca kullanabileceksiniz. 

         Büyük Oyun Etkinliği 2 Mayıs 2012 saat 18.00 tarihinde başlayıp, 2 Haziran 2012 saat 18.00 tarihinde sona erecektir.

         Etkinlik ve hediyeler ile ilgili ayrıntılı bilgiye Wolfteam forumundaki ilgili konudan öğrenebilirsiniz. Wolfteam'in muhteşem heyecanına ve fırsatlarına sen de katılmak istiyorsan Wolfteam kayıt ola tıklayıp, hesabınızı aktifleştirin.

Wolfteam Oyun Görevlisi Reiatsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder